top of page

Contact

Welkom op mijn persoonlijke hoekje van de website, een plekje waar ik graag iets over mezelf vertel.

Mijn naam is Diana van der Logt, en ik ben 56 jaar jong. Met veel liefde en passie run ik mijn schoonheidssalon, massagepraktijk en pedicuresalon hier bij het spirituele centrum PUUR.

Ik heb altijd geloofd dat de manier waarop we voor onszelf zorgen, de manier waarop we onszelf in de spiegel zien, een diepe invloed heeft op hoe we ons voelen. Het is deze overtuiging die mij naar PUUR heeft geleid - een plaats die de ideale omgeving vormt voor het welzijn van lichaam en geest.

De verbinding tussen innerlijke zorg en uiterlijke schoonheid is voor mij geen zweverig idee, maar mijn dagelijkse praktijk.

Mijn doel is niet alleen om mijn klanten er beter uit te laten zien, maar vooral om hen zich beter te laten voelen. Letterlijk, door hun huid te verzorgen en hun spieren te ontspannen, en figuurlijk, door een omgeving te creëren waarin ze rust en acceptatie kunnen vinden.

Ik ben een vrouw van weinig woorden - ik geloof dat mijn werk voor zichzelf spreekt. Mijn grootste voldoening haal ik uit de glimlach van een klant die zich hernieuwd en verfrist voelt. En terwijl ik rustig en woordloos mijn weg volg zowel zakelijk als privé, put ik veel vreugde uit mijn rollen als moeder, oma  vriendin en partner.

Deze facetten van mijn leven verrijken de zorg die ik aan anderen bied en inspireren mij om elke dag mijn persoonlijke, liefdevolle bijdrage te leveren.

Ik kijk ernaar uit om u te mogen verwelkomen in mijn salon. Laten we samen op reis gaan naar een plaats waar verzorging en schoonheid hand in hand gaan met zelfacceptatie en innerlijke vrede.

Diana

naatje1.jpg
bottom of page