top of page

Wat kan ik voor uw voeten betekenen?

Welkom bij Schoonheidssalon & pedicure Diana waar professionele verzorging en persoonlijke aandacht centraal staan. Mijn naam is Diana van de Logt, gediplomeerd schoonheidsspecialiste en pedicure met bijna 20 jaar ervaring in de branche. Ik ben 56 jaar jong en werk met passie in mijn eigen salon bij PUUR in Almere. Daarnaast ben ik sinds 2020 ook werkzaam als schoonheidsspecialiste en adviseuse in de salon van ICI Paris in Huizen. Na mijn opleiding aan de Modevakschool, heb ik in 2005 de opleiding als schoonheidsspecialiste afgerond aan het Ria de Korte instituut en ben daarna mijn eigen salon gestart. In 2021 ben ik gestart met mijn pedicurepraktijk in de salon en werk ik ook als gediplomeerd ambulante pedicure bij u aan huis. Laat u verwennen door mijn zorgvuldige aanpak en maak vandaag nog een afspraak voor een ontspannende en verfrissende ervaring.

 

Pedicuresalon in het PUUR gebouw in Almere

Het is mijn passie om u zo goed mogelijk te helpen bij de verzorging van uw voeten en de behandeling van eelt, likdoorns, ingroeiende nagels, kalknagels etc. Ook help ik u met adviezen en behandelingen om gezonde voeten en voethuid te houden of verbeteren, onze voeten hebben dagelijks veel te verduren dus goede voeten zijn erg belangrijk!

Schoonheidssalon in Almere

Ik ben een professionele PROVOET gecertificeerd en gediplomeerd pedicure en gediplomeerd schoonheidsspecialist met een salon in Almere en ik ben gespecialiseerd in anti-aging en huidverbetering. In mijn salon werk ik met producten van Minerals skin cosmetics. Ik ben ook gespecialiseerd in het verzorgen van wimpers en wenkbrauwen, van epileren tot verven, ik zorg voor de perfecte definitie. Bovendien geef ik huidanalyse en huidadvies, om uw huid te verbeteren. Daarnaast bied ik diverse lichaamsbehandelingen zoals massage, harsen, ontharing en pedicure behandelingen. Ik verkoop ook een breed assortiment van cosmetische producten om uw verzorging thuis voort te zetten. Maak vandaag nog een afspraak en laat u verwennen door mijn professionele aanpak. Uw huid en uw uiterlijk zullen er stralend uitzien

 

Pedicure aan huis service

Als ambulant pedicure kom ik op afspraak bij u thuis. Ik neem alle benodigdheden en producten mee voor uw voetverzorging. Ook kunt u uitstekende verzorgende producten kopen om de behandeling thuis te ondersteunen met bijvoorbeeld een ontspannende voetbad of verzorgende voetcrèmes.


Tijdens de behandeling maak ik gebruik van een pedicure motor met spray techniek. Dit zorgt voor een fijne afwerking van eelt en het polijsten van de nagels door middel een verkoelende spray.

 

Er zijn veel voordelen van een pedicure aan huis. Puur voor het gemak en behandeling in uw eigen omgeving, of bijvoorbeeld als u slecht ter been bent,  of tijdens ziekte of herstel. U hoeft zo ook geen oppas te regelen voor uw kinderen en u bespaart de reistijd en kosten om naar een pedicuresalon te gaan. De prijs voor een behandeling in de salon is wat lager dan ambulant, omdat ik in de salon meer klanten op afspraak per dag kan behandelen, en ik daar geen extra reis en autokosten maak.


Mijn werkgebied is in en 10 km rond Almere,Bussum, Blaricum en Huizen.

U kunt altijd contact opnemen voor meer informatie en het maken van een afspraak.

Pedicure met pedicurekoffer

Werkwijze

U kunt online of telefonisch contact met mij opnemen voor meer informatie of het boeken van een afspraak.

Ik bezoek u op afspraak bij u thuis en neem een professionele mobiele pedicure set mee waarmee ik thuis uw voeten en nagels optimaal kan verzorgen. Ik werk zo precies mogelijk en werk altijd met steriele instrumenten.

bottom of page