top of page
lana20_edited.jpg

Prijslijst pedicure aan huis

Ontdek de luxe van professionele voetverzorging in het comfort van uw eigen huis met de ambulante pedicure service van Almere en Het Gooi. Mijn service is speciaal ontworpen om gemak en kwaliteit te bieden, met een scala aan behandelingen die vanuit het comfort van uw eigen huis beschikbaar zijn. Als gekwalificeerde pedicure gebruik ik alleen de beste, natuurlijke producten om uw voeten te koesteren. Laat mij uw voeten transformeren met een zorgvuldige, uitgebreide behandeling, waarbij elk aspect van voetverzorging wordt aangepakt, van nagels tot eelt. Uw voeten verdienen niets minder dan de meest deskundige zorg, dus boek vandaag nog en geef ze de aandacht die ze verdienen!

Hieronder vind u mijn prijslijst van verschillende pedicurebehandelingen aan huis . Wilt u bijvoorbeeld een pedicure basis behandeling met een scrub en nagels lakken dan kunt u de betreffende bedragen bij elkaar optellen. 

Pedicure basis behandeling max 45 minuten

€ 44,50

Voetscrub of voetmasker

€ 11.00

Voetscrub & voetmasker 

€ 18.00

Nagellak verwijderen (geen gellak)

€3.50

Nagellak op voeten aanbrengen

€6.00

Voetmassage (+onderbeenmassage in overleg) 10 min

€11.00

In de gemeente Almere en het Gooi reken ik geen voorrijkosten. Eventuele parkeerkosten worden wel verrekend.

€0.00

Wellicht heeft u langer dan 45 minuten behandeltijd nodig, dan wordt per 15 minuten € 12.50 extra in rekening gebracht. Altijd in overleg!    
Prijzen zijn inclusief 21% btw.    
Afspraken die niet worden nagekomen, worden in rekening gebracht. (Zie de voorwaarden.)    

Copyright © 2024

Afspraak maken?

Klaar om uw welzijn een boost te geven? Het plannen van uw persoonlijke verzorgingsmoment is eenvoudig. Neem contact op via telefoon, e-mail of social media voor informatie of om direct een afspraak te maken in Almere en Het Gooi. Ik ben slechts een oproep of klik verwijderd van het inplannen van uw volgende ontspannende behandeling aan huis.

06 23576369

dianavandelogt@gmail.com

  • tiktok
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • TikTok
  • Pinterest

Dankuwel voor uw bericht, ik neem zo snel mogelijk contact met u op!

bottom of page