top of page

Schoonheidsspecialiste & Pedicure Diana

Op deze pagina vind je een overzicht van mijn behandelingen plus links naar de prijslijsten.

Pedicuresalon

fotor_1696685390746_edited.jpg

Welkom in mijn pedicuresalon, waar persoonlijke aandacht en geavanceerde zorg samenkomen om uw voeten de luxe verzorging te bieden die ze verdienen. In de serene omgeving van PUUR pas ik met zorg geselecteerde, natuurlijke producten toe en gebruik ik voortreffelijke technieken voor een behandeling op maat. Van verfijnde pedicures tot revitaliserende voetmassages, elke dienst is erop gericht om niet alleen uw nagels te verfraaien maar ook eventuele problemen effectief aan te pakken. Ontdek de zorgvuldig samengestelde voetverzorgingsproducten en -pakketten en laat ons u verwelkomen voor een onvergetelijke ervaring.

Pedicure aan huis

Ontdek de luxe van professionele voetverzorging aan huis in Almere en Het Gooi met onze mobiele pedicureservice. Geniet van het gemak van behandelingen in uw eigen omgeving, uitgevoerd met geavanceerde apparatuur en hoogwaardige producten. Onze service is ideaal voor wie extra comfort zoekt of moeilijkheden ondervindt bij het bezoeken van een salon. Van eeltverwijdering tot nagelpolijsten en ontspannende massages, wij zorgen voor een volledige voetverzorging. Ontdek ons aanbod van verzorgingsproducten om uw voeten thuis te blijven verwennen. Boek nu uw pedicure aan huis voor gezonde en verzorgde voeten.

_DSF7926-bewerkt_edited.jpg

Schoonheidssalon

294222956_1909262215929847_2488362194823475472_n.jpg
fotor_1696686788730.jpg

Ontdek een oase van welzijn bij Schoonheidssalon & Pedicure Diana in Almere, waar een uitgebreid assortiment aan schoonheidsbehandelingen u wacht. Met persoonlijk afgestemde gezichtsbehandelingen, van reiniging tot peeling, en een diversiteit aan massages, bieden we complete zorg voor lichaam en geest. Specialiteiten zoals ontharing en het verven van wenkbrauwen en wimpers verzekeren een verzorgde uitstraling. Laat uzelf verwennen en versterk uw natuurlijke schoonheid door vandaag nog een afspraak te maken.

In mijn webshop bied ik producten aan die ik in de salon gebruik. Ik vind het belangrijk dat deze producten aangetoond goed werken op de huid en dat deze zijn gemaakt van zo natuurlijk mogelijke ingrediënten en uiteraard proefdiervrij worden geproduceerd.

front.jpg
bottom of page